Pitcairn Adaları

büyük okyanusun güneyinde, tahiti yakınlarında tek kenti ve aynı zamanda başkenti adamstown olan, en önemli özelliği nüfusu 46 olan bir ülke var. birleşik krallığa bağlılar. korsanlık oyunlarındaki gibi krallıktan başlarında atanan bir vali var. şu anki valinin adı da george fergusson. wikipedia ya göre televizyon, internet, ve telefon bulunan adamstownda şehir sakinleri genellikle vakitlerini yiyerek, uyuyarak ve adanın diğer taraflarında meyve ve yiyecek toplayarak geçirirlermiş. çok özendim bu işe yahu. ben derim ki toplanalım burda beraber yeme,içme, uyuma ve meyve toplamayı sevenler olarak göçelim oraya. kaynaşırız ordakilerle gül gibi yaşarız savaştan, sıkıntıdan, ekonomiden uzak.



yanda tüm adalıları beraber görüyoruz, güler yüzlü iyi insanlara benziyolar. ben 32 kişi saydım fotoğrafta. biri de resmi çeken olsa 33. hemen hemen hepsi onlar nüfusun.
http://www.government.pn/ diye de devletin bir internet sitesi var. dizaynı filan çok hoş tatil köyü sitesi gibi, e-mail adresi filan satıyorlar aylık 5 dolara pn uzantılı.

0 Response to "Pitcairn Adaları"

Yorum Gönder